Tema for Odense Blomsterfestival 2019

Gå på opdagelse i byens gader og stræder, og bliv inspireret af de mange kreative blomsterudsmykninger, som i år skabes under temaet På tidsrejse: Med tiden i centrum

Vi rejser alle i tiden og med tiden – urene og datoerne minder os om, at vi altid er i bevægelse. Livet igennem. Nogle gange har vi tid nok. Andre gange har vi for lidt af den. Men altid er vi et sted mellem fortid, fremtid og nutid. På en rejse mod nye tider, nye mål og nye muligheder.

Undervejs kan vi dog også drømme om at geare ned. Finde ro og fastholde vores særlige øjeblikke. Samle dem op og tage dem med os i vores bagage på vores videre rejse.

Vi har brug for fristeder, åndehuller og grønne oaser omkring os, hvor vi kan sætte tiden i stå og nyde øjeblikket.

Odense Blomsterfestival har selv været på en tidsrejse, der nu har varet mere end 20 år.

Igennem to årtier er der skabt smukke, spændende, inspirerende, kreative og endda lærerige oplevelser for alle aldre og flere generationer af festivalgæster. Festivalen har alle årene været i konstant forandring med skiftende temaer og udtryk – og undervejs har der været mange oplevelser, som festivalen og dens gæster kan se tilbage på.

I anledning af Odense Blomsterfestivalen 2019 inviterer vi derfor til en tidsrejse under titlen ”På tidsrejse: Med tiden i centrum”. Det bliver en spændende rejse i tid og sted, hvor vi stiller skarpt på både forandring og udvikling, forankring og rolige øjeblikke.

Tidsrejsen og tankerne om tiden bliver under Odense Blomsterfestival, som altid, omsat i fantastiske, flotte og grønne udtryk med blomster og planter som omdrejningspunkt – og med Odense som en dynamisk ramme, der i disse år selv er ved at flytte sig ind i en ny tid med nye muligheder.

Glæd dig til Odense Blomsterfestival 2019: Deltag i en inspirerende tidsrejse, der giver dig nye perspektiver på tiden og på livet!