OLYMPUS DIGITAL CAMERA
FØLG OS PÅ    fbininstainsta #odenseblomsterfestival

Velkommen til Odenses smukkeste event, der traditionen tro får skabt liv i byen

Hvert år blomstrer byen smukt og der skabes liv
Helt gratis inviteres et hav af gæster til at komme og opleve myriader af kreative blomstermiljøer der pryder gader og stræder i Odenses bymidte.
Traditionen tro samles festivalen hvert år om et tema, som giver byen et blomsterparadis spækket med kunst, kultur og underholdning for hele familien og vores program byder velkommen til overraskelser, inspiration og lærdom i blomsternes verden og vores partneres univers.

Mission
Odense Blomsterfestival skal brande byen og gartnerierhvervet via en årlig tilbagevendende begivenhed.
Blomsterfestivalen er en unik oplevelse med blomster og planter i centrum, som tiltrækker gæster til byen, og som viser byens liv.
Festivalen giver glæde og stolthed for gartnerierhvervet og byen, samt skaber oplevelser som alle gæster vil huske og opleve mere af.

Blomsterfestivalen samarbejder på tværs af erhverv og gennem inddragelse af de besøgende skaber festivalen interesse for blomster og planter, som en del af det gode liv udendørs og indendørs.

Bliv synlig og vær med til at klæde byen på i festtøj  

Bag festivalen står der i dag over 200 virksomheder der alle stolt støtter op omkring byens traditionsrige og folkekære Blomsterfestival.
Vi tilbyder et unikt set-up, til hver vores partnere og sørger for en professionel oplevelse i et tæt samarbejde, det gælder bl.a.:

  • Eksponering – mulighed for egen bod
  • Markedsføring – massiv synlighed, både op til festivalen samt under afviklingen
  • Adgang til festivalens brede netværk – en bred vifte af virksomheder som også kan blive dine næste samarbejdspartnere
  • Individuelle løsninger – professionel afdækning af ønsker og behov for et samarbejdet

Kontakt H.C. Andersen Festivals sekretariat for at rekvirere vores sponsor- og partnerpakke eller for at få den første indledende dialog:

Mobil: +45 22968220
E-mail: mail@hcafestivals.dk

Velkommen til et farverigt samarbejde med os!

Det siger vores partnere:

Fjernvarme Fyn, Odense Renovation og VandCenter Syd
“Blomsterfestivalen giver os en unik lejlighed til at komme tættere på vores kunder. Vi profilerer os selv og får samtidig en masse god dialog med kunder og andre interessenter. Samarbejdet med festivalens arrangører er en fornøjelse. Vi oplever stor lydhørhed over for vores ønsker og behov – og rigtig god sparring fra arrangørerne – i hele planlægningsprocessen”.


Jens Ravn, Marketingsansvarlig, Danske Bank
“Vi oplever at Odense Blomsterfestival lytter til vores ønsker. Det er et samarbejde, hvor begge parters kompetencer kommer i spil. Vi tilfører hinanden noget – vi giver noget. Til glæde for os, byen og festivalens gæster”.


Palle Knudsen – Statsautoriseret revisor – PK Revision
“Som aktiv spiller i erhvervslivet på Fyn og ikke mindst i Odense har jeg valgt at være sponsor for Odense Blomsterfestival. Det giver mig en ekstra god mulighed for at profilere min virksomhed”.


Jens Bøg Madsen – E. Bøg Madsen Fond
“E. Bøg Madsen Fond er glad for igen at være sponsor for Odense Blomsterfestival, for derigennem at støtte det danske gartnerierhverv. Odense Blomsterfestival er med til at fremme interessen og kendskabet til de mange skønne planter og krydderurter, der findes i gartnerierne, og det vil vi gerne støtte. Samtidig er det med stor glæde, at vi ser opbakningen alle steder fra, og at antallet af besøgende til Odense Blomsterfestival stiger år for år, både fra ind- og udland”.