Tusinde tak for indsatsen: Is fra borgmester faldt i god jord hos gartnerielever

Under forberedelserne til dette års Odense Blomsterfestival knoklede hårdtarbejdende elever fra KOLD College løs i sommervarmen, da borgmester Peter Rahbæk Juel kom forbi med en forfriskende overraskelse.

Odense Blomsterfestival 2022 løber meget snart af stablen. Temaet, som i år er ”Den Eventyrlige Have”, indeholder mange spændende elementer, som man kan gå på opdagelse i, hvis man besøger Flakhaven fra torsdag d. 18. august 2022. Alt dette kræver naturligvis en hel del forberedelse, og her gav gartnerelever og anlægsgartnerelever en hånd med ved at sætte de mange planter, blomster og dekorationer op.

Midt i den bagende sol blev arbejdet dog kortvarigt sat på en velfortjent pause, da borgmester Peter Rahbæk Juel dukkede op med hænderne fuld af kølige forfriskninger til alle. Her blev alle nemlig budt på is af borgmesteren, som i den anledning også takkede de mange elever for deres gode arbejde:

"Odense Blomsterfestival kickstarter det hele på smukkeste vis. Så kører H.C. Andersen Festivals. Bagefter er der Odense Filmfestival, og inden den er færdig, så er alle de studerende i byen, når Generator kommer og holder en kæmpe fest. Stort set alle de her begivenheder foregår lige omkring Rådhuset, og så det er jo i virkeligheden jer, der kickstarter det hele – og det skal I have tusinde tak for," takkede borgmester Peter Rahbæk Juel.

Overraskelsen fra Peter Rahbæk Juel faldt i den grad i god jord hos eleverne fra KOLD College. De mange elever fra KOLD College giver en hånd med i forbindelse med samarbejdet med Odense Blomsterfestival, som også samarbejder med andre erhvervsuddannelser – herunder FGU Odense og Syddansk Erhvervsskole.