Ta’ på en eventyrlig rejse igennem Odense Blomsterfestival

Årets blomsterfestival i Odense byder på en nyhed. Med appen ’Natureventyr’ kan børn og voksne se frem til at tage på eventyr og opleve en spændende fortælling, når festivallen løber af stablen i uge 33.

I år bliver Odense Blomsterfestival endnu mere eventyrlig. Som noget helt nyt vil appen ’Natureventyr’ nemlig være en del af dette års blomsterfestival, hvor både store og små kan drage ud på eventyr i Odenses gader og stræder. I en spændende fortælling bliver Odense Blomsterfestivals mange smukke udstillinger vækket til live gennem fantasi og udfordringer.

’Natureventyr’ er en app udviklet til børnefamilier, som er fyldt med spændende eventyr og fantastiske naturoplevelser. Med appens eventyr bliver det sjovt for både børn og voksne at gå på opdagelse i naturskønne omgivelser.

Og når Odense Blomsterfestival fylder Odenses pladser, gader og stræder med smukke blomster- og planteudsmykninger, kan de besøgende via ’Natureventyrs’ app også glæde sig til at bevæge sig ud på noget af et oplevelsesrigt eventyr gennem festivallens fortryllende udstillinger.

Fra kapitel til kapitel følger man en forsigtig alfeprins, der mere end noget andet nyder roen og skønheden i alfernes rige. Men da prinsens bedste veninde en dag forsvinder på en af sine fantastiske eventyr, beslutter han sig for at drage ud i den farlige og foranderlige verden for at finde hende. Undervejs rejser han gennem årstidernes skiften og støder på et væld af gådefulde væsener, som lærer ham en masse om både venskab, mod og skønheden i forvandlingen.

Skal du med på eventyr?

Så hent ’Natureventyrs’ app via App Store her eller Google Play her og tag familien med til Odense Blomsterfestival torsdag til søndag i uge 33, når det centrale Odense forvandles til én stor have med fortryllende blomstermiljøer.