Besøg Miljøteltet og bliv klogere på bæredygtighed

VandCenter Syd, Fjernvarme Fyn og Odense Renovation inviterer igen i år indenfor i Miljøteltet ved Domkirken. Her vil der være lærerige aktiviteter og formidling om forbrug og bæredygtighed for hele familien fredag, lørdag og søndag under Odense Blomsterfestival.

I Miljøteltet er der rig mulighed for at komme forbi til en snak om bæredygtig og blive klogere på, hvordan vi sammen passer bedre på kloden. Og så er der ikke mindst et væld af lærerige aktiviteter for hele familien.  

Du kan bl.a. så et træ-frø i en genbrugspotte, tage et spil ’lorte-basket’, varme hjernen op ved lykkehjulet eller se, om du kan blive mester i sortering og genbrug. Fælles for alle aktiviteter er, at de alle har bæredygtighed for øje.

I teltet er der fokus på at genbruge ressourcer og at bruge dem med omtanke. Det gælder alt lige fra vand og overskudsvarme til madrester, glas, metal og andre råstoffer.  

Fokus på bæredygtighed
Alle aktiviteterne i Miljøteltet har fokus på at passe på kloden ved at agere bæredygtigt, både i det store og i det små. Desuden støtter mange af aktiviteterne op om FN’s 17 verdensmål.  

Som forsyninger arbejder VandCenter Syd, Fjernvarme Fyn og Odense Renovation til hverdag med bæredygtighed i en stor skala, men som privatpersoner kan vi alle sammen - også med små hverdagstiltag - gøre en forskel for kloden.  

Så læg vejen forbi Miljøteltet fredag, lørdag og søndag og bliv inspireret til, hvordan du kan leve mere bæredygtigt.