Kom i praktik

I løbet af året søger vi praktikanter, som kan hjælpe os med både at koordinere og eksekvere festivalen.

Kom i praktik hos Odense Blomsterfestival

Kunne du tænke dig at komme helt med ind i maskinrummet, når vi planlægger og afvikler Odense Blomsterfestival?

I løbet af året søger vi praktikanter, som har lyst til at styrke deres kompetencer inden for både eventkoordinering- og afvikling samt kommunikation og markedsføring. 

Det praktiske

Hos Odense Blomsterfestival indgår dit praktikophold som en del af din uddannelse. Derfor indretter vi også arbejdet efter dine eksaminer. Festivalens primære praktikforløb er fordelt på året således:

  • Vinter: Her er praktikken på fuld tid med opstart i januar eller februar og tre-fem måneder frem. Denne type af praktik vil typisk indeholde opgaver som administration, planlægning og projektledelse i den koordinerende fase af tilrettelæggelse af festivalen.
  • Sommer: Her er praktikken på fuld tid med opstart i juni eller juli og tre måneder frem. Denne type af praktik vil typisk indeholde opgaver som koordinering, afsluttende planlægning og afvikling af selve festivalen.

Praktikopholdet er ulønnet og der kan i enkelte tilfælde aftales en anden periode. 

Skriv eller ring til os allerede i dag på praktik@hcafestivals.dk eller tlf. 22 96 82 20. Vi modtager også gerne uopfordrede ansøgninger og gemmer alle CV'er og ansøgninger i op til seks måneder fra modtagelsesdagen.

Se ledige praktikstillinger her.