24

FØLG OS PÅ fbininsta #odenseblomsterfestival

Odense Blomsterfestival er byens smukkeste festival, som har eksisteret siden år 1999, hvor vi i de dage hvor Blomsterfestivalen afvikles, får besøg af mere end 230.000 mennesker fra nær og fjern, både af turister og fagfolk.
Festivalen afholdes i Odense bymidte, hvor myriader af kreative blomstermiljøer vil pryde gader og stræder.
Alt i alt en buket af oplevelser for hele familien og er helt gratis at besøge!

Her er et udpluk hvad vores gæster sagde i 2015:

Kilde: mitFyn

Karen Marie Lauridsen, Odense, sammen med sit barnebarn Naja Blæsild på fire år fra Risskov:
Jeg synes, det er rigtig flot og meget imponerende. Vi har været rundt og kigge i byen, og især i Brandts Passage er der rigtig flot i år. Vi har også været i domkirken, hvor der er mange specielle orkidéer, man ikke lige plejer at se. Jeg er til blomsterfestival hvert år, og jeg synes, det er fantastisk med alle de mennesker, der er involveret.


Per Kruse, Bramming:

– Jeg er meget begejstret. Det er nogle flotte farver, der er sat sammen. Det er første gang, vi er med til blomsterfestivalen, og vi tager to overnatninger her for at få det hele med. Vi har før været til rosenfestival i Bogense, men mine forældre har fortalt om Odense Blomsterfestival, og så googlede vi det. Vi har selv et blomsterhav derhjemme i haven og tager meget på havevandringer. Jeg glæder mig til blomsterfestivalen, og det kan sagtens være, vi kommer igen.

Jonna Pedersen, Svendborg:
– Jeg er så imponeret. Det er meget, meget flot. Det er første gang, jeg er her, men helt sikkert ikke den sidste. Min store hobby er blomster, og hver gang jeg planter nye blomster, tænker jeg, om de er gode til buketter eller til at tørre. Blomster­festivalen giver mig inspiration. Jeg skal prøve at sætte blomsterne op på nogle rammer, jeg laver, og det vil også være flot at gå hjem og sætte nogle brændende kærlighed i et stort fad. Det er jo ikke dyre blomster, der bliver brugt.